Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un bărbat din Italia a plecat de acasă după o ceartă cu soţia şi a mers pe jos 400 de kilometri într-o săptămână

Un bărbat din Italia a fost oprit de poliție după ce a parcurs aproape 400 de kilometri pe jos,  timp de o săptămână, pentru a-şi limpezi mintea după o dispută cu soţia lui.

Bărbatul era obosit şi înfrigurat, a precizat pentru agenția de presă DPA un oficial din cadrul forţelor de ordine italiene.

El le-a spus poliţiştilor că a plecat din locuinţa sa, aflată în provincia Como, din nordul Italiei, pe 22 noiembrie, şi a luat trenul spre Milano.

De acolo, a mers pe jos, încercând să ajungă în sudul Italiei.

Localitatea Fano, acolo unde a fost oprit de poliţişti, se află la 379 de kilometri distanţă de gara centrală din Milano. Potrivit Google Maps, parcurgerea pe jos a acestei distanţe  durează 79 de ore, fără opriri.

Poliţiştii l-au dus pe bărbat la un hotel, după care i-au telefonat soţiei acestuia, care a venit să-l ducă înapoi acasă. 

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

Sursa foto: pixabay

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.