Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un bărbat arestat la domiciliu a cerut să fie dus la închisoare pentru că nu-și mai suporta nevasta

Un bărbat plasat în arest la domiciliu în Italia a fugit de acasă și s-a oprit în prima secție de Poliție unde a cerut să fie trimis la închisoare. El le-a spus polițiștilor că viaţa alături de soţia lui devenise imposibil de suportat, a anunţat Jandarmeria italiană, citată de Agerpres

“Exasperat de acea situaţie, bărbatul a preferat să fugă de acasă şi să se prezinte, spontan, în faţa carabinierilor pentru a cere să îşi ispăşească pedeapsa în spatele gratiilor”, precizează acelaşi comunicat.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani era plasat în arest la domiciliu de mai multe luni pentru infracţiuni asociate drogurilor şi trebuia să rămână sub incidenţa acestui regim de privare de libertate pentru mai mulţi ani. 

El a fost arestat imediat pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu, iar autorităţile judiciare italiene au ordonat transferul său într-o închisoare.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.