DEȘTEPTAREA: Primarul Nicolae Robu face lac cu coline în Timișoara

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, are o surpriză pentru localnici. I-a anunțat că le va face un lac cu coline, dar nu a spus unde va fi construită noua zonă de agrement și nici când va fi gata.

Robu a făcut anunțul în stilul său caracteristic:”Să vă ţineţi foarte tare acum. Nu am mai vorbit despre asta, ideea e veche, dar am ţinut-o până acum într-un cerc foarte restrâns. Este vorba despre amenajarea unei zone de agrement cu lac şi coline. Puteţi spune că e o idee fantasmagorică a lui Robu, dar vom face şi aşa ceva. O zonă de agrement care va cuprinde un lac, nişte coline, pentru că vrem să valorificăm la maximum ceea ce se întâmplă în oraşul nostru. Va fi o zonă de agrement care până acum a lipsit oraşului nostru, superbă”, a precizat Nicolae Robu.

Vlad, George și Luca l-au sunat pe corespondentul Europa FM la Timișoara, Dan Turcu, pentru a afla detalii despre planurile primarului Nicolae Robu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.