Confidenţialitate

Deșteptarea: Primarul din Panciu a inaugurat a doua oară același obiectiv, care fusese deja inaugurat de precedentul primar | VIDEO

În domeniul atât de competitiv al inaugurărilor cu fanfaronadă din România, a apărut o nouă categorie: inaugurarea cu alternanță.

Avem, deci, clasica inaugurare înainte să fie gata obiectivul, inaugurarea multiplă a aceluiași obiectiv, pe etape, inaugurarea dublu-simultană, de către putere și opoziție, a aceluiași obiectiv – la poduri, de pildă, la ambele capete, inaugurarea pe bucăți – se taie panglica la scară, apoi la lift, la wc-uri, dar și la intrarea în clădire.

Iată, însă, că la Panciu, în Vrancea, primarul orașului a inaugurat a doua oară același obiectiv, care fusese deja inaugurat de precedentul primar, cu 6 ani în urmă.

Este vorba de Centrul de Zi și Recuperare ”Sfânta Maria”, la parterul clădirii în care sunt cabinetele medicilor de familie.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea:

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.

Foto: Actualitatea Vrânceană