Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: O polițistă din Suceava a trezit un cartier cu indicațiile date prin stație colegului care spăla mașina

O polițistă care îi dădea indicații prin megafon colegului care spală mașina, la ora 01.00, a trezit din somn un întreg cartier din Suceava. 

S-a întâmplat în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava în noaptea de marți spre miercuri, la ora 01.00. Megafonul care i-a trezit pe oameni era al unei mașini de poliție aflată în incinta unei spălătorii auto. Spălătoria are regim self-wash și program de funcționare non-stop, scrie ȘtiriSuceava.net

Pe de altă parte, oamenii din cartier s-au plâns de multe ori de zgomotul făcut noaptea de spălătorie auto, care a și fost amendată de DSP Suceava.

În imagini se poate observa cum unul dintre polițiști stropește autoturismul cu jetul de apă. Între timp, colega de patrulă îi dădea indicații prin stație: “- Mai ai mult de dat acolo? Parbriz! Mochetele, mochetele! Ai scăpat-o jos!” 

Un sucevean trezit din somn de zgomotul făcut de staţia autospecialei şi a filmat întreaga scenă.

Reprezentanţii Poliţiei Suceava susțin că staţia a fost deschisă de poliţistă, din greşeală, în timp ce ştergea bordul cu o lavetă.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

Sursa foto: StiriSuceava.net

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.