Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: O femeie din SUA a fost acuzată de delapidare pentru că nu a returnat o casetă video închiriată în urmă cu peste 20 de ani

O femeie din statul american Texas a aflat că are un mandat de arestare pe numele ei după ce n-ar fi returnat o casetă video închiriată în urmă cu peste 20 de ani.

Ea a aflat că a fost acuzată de delapidare când a încercat să își schimbe numele de pe permisul auto după ce s-a căsătorit. Autoritățile din statul ei natal, Oklahoma, i-au spus că este pusă sub acuzare pentru delapidarea unei proprietăți închiriate în martie 2000.

Este vorba de o casetă video cu serialul „Sabrina the Teenage Witch” (Sabrina, vrăjitoarea adolescentă).

„Primul lucru pe care mi l-a spus a fost despre infracțiunea de delapidare așa că am crezut că o să fac infarct”, a povestit femeia pentru Fox News.

„Mi-a zis că este legat de o casetă VHS și a trebuit să îi cer să repete fiindcă m-am gândit că e o nebunie. Fata asta glumește cu mine, nu? Nu glumea”, afirmă femeia.

Documentele instanței arată că magazinul de închirieri s-a închis în 2008, iar procurorul general al Comitatului Cleveland a anunțat că va renunța la acuzațiile împotriva ei.

Însă femeia spune că va fi nevoită să obțină radierea cazului pentru ca acuzația să fie eliminată din cazierul său.

Ea crede că un fost coleg de apartament al ei, un bărbat care avea trei fete tinere la momentul respectiv, închiriase caseta în urmă cu două decenii dar că a reușit cumva să folosească numele ei.

Ea este convinsă că acuzația de delapidare ar fi de vină pentru faptul că a fost respinsă la angajare de mai multe ori în ultimii 20 de ani fără să i se ofere vreun motiv.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.