Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Nuntă fără mire la Botoșani, după ce acesta a fost depistat pozitiv cu Covid

Un mire din Botoșani n-a avut voie să meargă la propria nuntă pentru că a fost testat pozitiv cu COVID în ziua evenimentului.  Mirii au hotărât să țină, însă, petrecerea doar cu participarea miresei. Întâmplarea a avut loc weekend-ul trecut.

Cei doi miri nu erau vaccinați, iar în Botoşani petrecerile se organizează în prezent doar cu persoane vaccinate. Drept urmare, organizatorii nunţii respective au decis să le ceară mirilor teste PCR făcute cu cel mult 72 de ore înainte de eveniment.

Sâmbătă, cu doar câteva ore înainte de nuntă, cei doi au primit rezultatele: mireasa, negativ și mirele, pozitiv.

„Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el. Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla”, a declarat pentru Monitorul de Botoșani o apropiată a mirilor.

Cu toate acestea, familiile au decis ca nunta să aibă loc doar cu mireasa, în timp ce mirele a rămas acasă. Dansul mirilor a fost între mireasă şi tatăl ei.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.