Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Nuntă cu focuri de armă la Odessa, poliția a confiscat lansatoare de grenade

O nuntă cu focuri de armă a avut loc zilele trecute la Odessa, în Ucraina. 

Nuntașii ar fi fost ceceni, spun autoritățile ucrainene, care, în urma unor verificări, au descoperit că aceștia aveau și grenade antitanc, dar și lansatoare de grenade, scrie publicația Unian

În imaginile puse pe internet este văzut  un așa-zis „nuntaș cecen” în timp ce bloca un bulevard și trăgea focuri în aer, în claxoanele celorlalți șoferi. În același timp, alți nuntași făceau drifturi în apropiere. 

A intervenit în scurt timp poliția. Autoritățile au identificat bărbații drept „nuntași ceceni” și au anunțat că aceștia s-au apărat susținând că au respectat o tradiție.  Totuși, în urma confiscărilor, Poliția a anunțat că a găsit, printre altele, mai multe grenade, două lansatoare de grenade antitanc și arme de foc. 

Principalul suspect, cel filmat în timp ce trăgea în plină stradă, s-a dovedit chiar cetățean ucrainean. Într-un video postat ulterior de poliție, acesta e filmat în timp ce își cere scuze pentru „deranjul creat”.  

Sursa foto: Unian

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.