Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: La o școală din București, părinții strâng fondul clasei, deși sunt închise toate școlile

Părinții unei clase de la o școală din București strâng bani pentru fondul clasei în pandemie, deși școlile sunt închise.

Se întâmplă la Școala nr. 12 din Capitală, unde li s-au cerut banii de către un alt părinte, pe motivul că „fondul clasei este util atunci când există câte ceva de cumpărat”. 

Alt argument a fost că înainte de scenariul roșu, alți zece părinți apucaseră să dea câte 100 de lei și prin urmare, ar trebui să contribuie și ceilalți, scrie Școala 9.

„Să înțeleg că se strâng bani pentru fondul de clasă? Pentru ce?”, este reacția unui părinte în conversația de pe Whatsapp care a intrat în posesia redacției Școala 9.

„Și eu aș dori să știu pentru ce se strâng acești bani”, este nedumerită o altă mămică. „Pentru hârtie xerox și pentru ce a mai cerut doamna la început”, este răspunsul pe care îl primesc.

„Să ceri bani pentrul fondul clasei când clasa este oricum goală e un nonsens”, a spus unul dintre părinți pentru Școala 9.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.