Confidenţialitate

Deșteptarea: La Craiova, a fost făcută publică o listă cu banii strânși la clasă pentru cadoul unei profesoare | VIDEO

În Craiova, cineva a publicat pe un grup de Facebook, destinat părinților, o listă cu banii strânși la clasă pentru cadoul doamnei profesoare. E vorba de un părinte furios, care a refuzat să contribuie.

Lista cuprinde 29 de nume, într-un tabel făcut pe calculator, dintre care 22 au dat câte 250 de lei fiecare, iar 7 n-au dat nimic. Adică, s-au strâns 5500 de lei – 1100 de euro – pentru cadouaș.

Foto: ziare.com

Printre comentariile părinților din grupul respectiv, se numără: “Dar au strâns, nu jucărie.” “În cazul acesta chiar nu vreau să aud că profesorii sunt în foame după cadouri!! Părinții sunt vinovați 100%!! Doamne, dă-le minte în cap!” “Unele învățătoare se supără pe copii, chiar îi ceartă pentru că nu au primit ce și-au dorit.” “Nici eu nu am mai cotizat, are copilul meu de suferit acum. Și tot cu plic, sume mari.”

“Când diriginta a spus NU PRIMESC și se știa din generațiile anterioare că nu primește nu a strâns nimeni nici măcar pentru un buchet de flori.”

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.

Foto: unsplash.com