Confidenţialitate

Deșteptarea: În SUA, aplicația TikTok ar putea fi interzisă pentru angajații statului | VIDEO

În SUA, Camera Reprezentanților se pregătește să interzică angajaților statului să folosească TikTok pe telefoanele și dispozitivele de serviciu. Senatul a votat deja pentru.

Acest lucru se întâmplă din cauza diferențelor de conținut oferit de aplicație adolescenților chinezi față de cei din restul lumii. La copiii chinezi, educație și patriotism. La restul lumii, gunoi.

Americanii sunt ceva mai hotărâți decât europenii în privința acestor acțiuni, practic subversive, ale chinezilor.

Multe agenții federale, printre care se numără Casa Albă și departamentele de Apărare, Securitate Internă și de Stat, interzic deja TikTok pe dispozitivele deținute de guvern.

În acest moment, 19 din cele 50 de state americane au blocat, într-o oarecare măsură, accesul la TikTok pe computerele guvernamentale.

În 2020, Donald Trump, președintele de atunci al SUA, a încercat să blocheze, practic, TikTok în SUA prin diverse măsuri, dar intenția nu a fost dusă la bun sfârșit.

Până la urmă, va trebui să discutăm serios în Europa dacă ne permitem să lăsăm necontrolate în spațiul public operațiuni de spălare pe creier și de imbecilizare a națiunilor noastre, doar în numele libertății de exprimare.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.

Foto: unsplash.com