Confidenţialitate

Deșteptarea: Mănușile lui Helmut Duckadam, cu care a apărat 4 penalty-uri în finala Cupei Campionilor, au fost aduse la Muzeul Fotbalului | VIDEO

Pe 1 octombrie, Helmut Duckadam vine la Muzeul Fotbalului din București să își ia rămas bun de la mănușile cu care a apărat 4 penalty-uri în finala Cupei Campionilor din 1986.

Helmut Duckadam va oferi o sesiune de autografe pentru toți fanii care vor să vadă pentru ultima oară simbolul celei mai mari performanțe din istoria fotbalului românesc.

Timp de 21 de ani, mănușile s-au aflat în Canada, iar Muzeul Fotbalului le-a adus acasă, pentru o perioadă limitată de timp, ca să fie admirate de vizitatori.

Pe 1 octombrie mănușile se întorc în gazda proprietarului din Canada, iar cei interesați sunt așteptați să vină să le vadă pentru ultima la Muzeul Fotbalului. Totodată se pot bucura de autograful eroului de la Sevilla.

Biletele se găsesc pe www.footballmuseum.ro sau direct de la recepția Muzeului.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.