DEȘTEPTAREA: Declarația unică de impozit, o provocare pentru cei care vor să o depună online

Ultima zi pentru depunerea Declarației Unice pe 2020 la ANAF a fost ieri, 30 iunie, iar mulți contribuabili au avut probleme cu site-ul ANAF.

Potrivit Economica.net, aceștia s-au plâns că nu pot deschide declarația de pe site-ul ANAF. Cei de la Fisc au explicat că declarația poate fi deschisă, dar nu așa cum este obișnuită toată lumea, printr-un dublu click, ci numai după un anume set de instrucțiuni.

Astfel, după ce documentul este descărcat în calculator, în bara de download trebuie dat click dreapta pe PDF și aleasă opțiunea „Show in folder”. După aceea, pe PDF-ul din folder, încă un click dreapta, aleasă opțiunea „open with…” și apoi trebuie selectat Adobe Reader, singurul care îl poate deschide, potrivit explicațiilor ANAF.

Pe de altă parte, nici completarea declarației nu este un lucru ușor, subiect despre care au vorbit Vlad, George și Luca în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.