Confidenţialitate

Deșteptarea: Daea a cumpărat produse de la un târg, pe care le-a înapoiat după ce a plecat presa | VIDEO

Ministrul Agriculturii a vizitat un târg de produse agro-alimentare, Toamna Buzoiană. Ca de obicei, însoțit de presă, s-a dat în spectacol, a făcut declarații și a cumpărat în masă produse de la producătorii locali, pungi după pungi, de la aproape fiecare gheretă sau tarabă. “Foarte bune toate produsele, îi salut cu respect pe toți”, zicea domnul Daea.

„Până acum, nu suntem nici la jumătatea turului, a cumpărat de vreo cinci milioane de lei vechi”, a estimat aghiotantul. La un moment dat, de la atâtea cumpărături, Petre Daea a rămas fără bani și i-a cerut șefului de la Direcția Agricolă Județeană împrumut: “n-am la mine nici 5 lei, șefu’.”

Dar după ce umplea plasele pentru poze și filmări, domnul ministru le dădea unui șef local, care le distribuia înapoi la producători.

“M-am trezit cu produsele în căsuță, mă așteptam ca ministrul să consume produsele noastre. Nu este normal să ne înjosească în fața presei că achizționează de la noi, iar apoi să ni le înapoieze. Nu ne-a ajutat cu nimic că ni le-a înapoiat, ba chiar ne-a întristat comportamentul său!”

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea:

Ascultă mai jos cea mai recentă ediție Deșteptarea:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.

Foto: INQUAM Photos/George Călin