Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Cămin cultural de 8 milioane de lei din Timiș, cu scări de granit care duc în tavan

Noul cămin cultural din comuna timișeană Dumbrăvița are două scări de granit care duc în tavan.

Clădirea a costat aproape 8 milioane de lei, potrivit primarului Horia Bugarin. Construcția a început în 2018 și ar fi trebuit să fie gata la sfârșitul anului trecut. Lucrarea e gata în proporție de 85%. 

Primarul nu știe ce să facă acum cu cele două scări care se opresc în tavan.

„Două scări, placate cu granit, au balustradă, sunt făcute din beton și se termină în planșeu. Când l-am întrebat pe constructor «domnule, dar de ce ai făcut scara asta?», a răspuns «pentru că așa era pus în proiect». Bun, dar nimeni n-a venit să ne spună?”, a declarat primarul Horia Bugarin pentru televiziunea comunei, Dumbrăvița TV.

Contactați de Libertatea, reprezentanții firmei de proiectare spun că scările au fost gândite în ideea că, în viitor, se vor realiza terase deasupra clădirii.

Primarul spune că sunt probleme și cu tavanul, dar și cu parchetul, ambele fiind deja deteriorate.

Edilul se plânge și de faptul că în proiectul pe baza căruia s-a realizat construcția nu a fost inclus un studiu acustic, astfel că e nevoie de noi investiții pentru ca noul cămin cultural să nu fie folosit doar ca sală de nunți.

Sursa foto: Libertatea

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.