Confidenţialitate

Desteptarea: A fost activat planul roșu de intervenție la o biserică, după ce un enoriaș s-ar fi dat cu prea mult parfum | VIDEO

Agitație maximă la o biserică baptistă din Timișoara, unde aproximativ 80 de enoriași, cu tot cu pastor, au ieșit de-a valma din biserică, panicați că fuseseră cumva gazați cu ceva gaz periculos.

Bieții creștini au sunat la 112, cerând ajutor. A fost activat planul roșu de intervenție și la biserică au descins în numai câteva minute 17 autospeciale și aproape 40 de salvatori.

Ulterior, pastorul Moise Vrăjitor a dat explicații presei și curioșilor: “Am intrat în sală când am văzut că oamenii ies şi am început să tuşesc şi eu ca ceilalţi. Am evacuat biserica şi am anunţat autorităţile.”

Deși toată lumea se plângea de un miros suspect, insuportabil, echipajele de intervenție nu au identificat nimic toxic, iar ipoteza este că totul a început de la un enoriaș sau enoriașă care s-a dat cu prea mult parfum.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.