Confidenţialitate

Deșteptarea: A apărut tunsoarea spirituală, care tratează rănile din trecut și care costă sute de dolari | VIDEO

A apărut tunsoarea spirituală, care se bazează pe ideea antică indiană a chakrelor sau a centrilor energetici din punctele cheie ale corpului.

“Chakra coroanei este deasupra capului și este legată de claritate și intuiție. Lucrul cu părul este o oportunitate de a echilibra acea chakră”, explică Jannina, specialist în reiki și reflexologie, pentru DailyMail.

Ideea ar fi că părul nostru reține energia din trecut. Atunci când îl tai, stresul și dificultățile emoționale pot dispărea și ele. După ce sesiunea de tuns se încheie, stilistul poate să-ți ofere o lectură spirituală, pentru a spori efectul tratamentului.

Alt stilist le oferă clienților săi părul tuns într-un plic cu o mantră desenată pe el. Apoi le cere clienților „să-și elibereze” părul tuns în natură, pentru a se detașa de trecut, dar și pentru a primi abundență în viața lor, la Lună Nouă.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.

Foto: Pixabay