Confidenţialitate

Descoperă Europa fără să-ți golești buzunarul. Destinații ieftine de călătorie | GALERIE FOTO

Europa este un continent bogat în cultură, istorie și peisaje diverse, oferind călătorilor oportunități nelimitate de explorare. Dar călătoriile în Europa nu trebuie să fie costisitoare. Există numeroase destinații uimitoare care pot fi descoperite fără să-ți golești buzunarul. Iată câteva dintre acestea:

1. Budapesta, Ungaria

Budapesta, denumită și “Perla Dunării”, este renumită pentru băile sale termale, arhitectura sa impresionantă și atmosfera vibrantă. Poți explora castelele și palatele sale frumoase, te poți relaxa într-unul dintre cele mai bune băi termale din Europa și poți savura mâncărurile tradiționale ungurești la restaurante locale la prețuri accesibile. Pachetul de zbor și cazare oferit de agențiile de turism pentru doi adulți, în luna iulie, timp de o săptămână, încep de la 700 de euro.

2. Sofia, Bulgaria

Sofia este o destinație interesantă și subevaluată în Europa de Est. Poți vizita biserica Alexandr Nevski, una dintre cele mai mari catedrale ortodoxe din lume, precum și ruinele Romei antice la Serdika și să te bucuri de mâncărurile tradiționale bulgărești la restaurante locale la prețuri convenabile. Pachetul de zbor și cazare oferit de agențiile de turism pentru doi adulți, în luna iulie, timp de o săptămână, încep de la 700 de euro.

3. Belgrad, Serbia

Belgradul, capitala Serbiei, este un oraș plin de viață, cu o istorie bogată și o scenă culturală vibrantă. Poți explora fortăreața Kalemegdan, poți învăța despre istoria tumultoasă a orașului la Muzeul Iugoslaviei și poți petrece serile în barurile și cluburile din oraș, toate la costuri accesibile. Pachetul de zbor și cazare oferit de agențiile de turism pentru doi adulți, în luna iulie, timp de o săptămână, încep de la 700 de euro.

4. Riga, Letonia

Riga este o bijuterie arhitectonică ascunsă în Europa de Est, cu un centru istoric bine conservat și o atmosferă boemă. Poți explora vechile străzi ale orașului, poți vizita Catedrala din Riga și Poarta Suedeză și poți savura bucatele tradiționale letone la restaurante locale la prețuri accesibile. Pachetul de zbor și cazare oferit de agențiile de turism pentru doi adulți, în luna iulie, timp de o săptămână, încep de la 900 de euro.

5. Cracovia, Polonia

Cracovia este un oraș plin de istorie și cultură, cu o atmosferă medievală captivantă. Poți vizita Piața Centrală a orașului (Rynek Główny), una dintre cele mai mari piețe medievale din Europa, și poți explora Castelul Wawel și Cartierul Evreiesc Kazimierz, toate la costuri accesibile. Pachetul de zbor și cazare oferit de agențiile de turism pentru doi adulți, în luna iulie, timp de o săptămână, încep de la 930 de euro.

Galerie foto:

Foto: shutterstock