Descoperă artiștii contemporani români: Gabriela Drăghici

Gabriela Drăghici este artistul vizual cu specializarea tapiserie propus în această săptămână pentru a fi descoperit pe europafm.ro.

A absolvit Institutul de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” București, secția tapiserie, clasa profesorului Geta Vasiliu-Pițurcă, promoția 1984. A participat la numeroase expoziții și saloane organizate în România și peste hotare.

Lucrări semnate Gabriela Drăghici sunt prezente în colecții private și de stat din România, Canada, Germania, Italia, Polonia, Belgia, Franța, Israel, Liban, Suedia, Austria, Olanda, Marea Britanie.

Lucrările Gabrielei Drăghici vor putea fi descoperite și în expoziția “Zilele Artelor Textile 2018”, organizată în cadrul Proiectului Contemporanii și găzduită de Teatrul Național “I.L Caragiale”, București, până pe 11 octombrie. Atelierul artistei Gabriela Drăghici va fi deschis publicului pentru vizitare în weekendul 22-23 septembrie.

Mai multe informații despre activitatea profesională a Gabrielei Drăghici pot fi găsite la adresa http://ateliere.net/ro/gabriela-draghici

5 lucrări pentru a o cunoaște mai bine pe Gabriela Drăghici:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS