Deputatul Bodea părăsește PNL pentru a candida din partea USR-PLUS la CJ Iași

Deputatul Marius Bodea a anunțat că pleacă, după 22 de ani, din PNL și va candida din partea Alianței USR-PLUS la Consiliul Județean Iași, acuzând „pesedizarea” filialei județene a formațiunii liberale, după „racolarea imorală și sfidătoare” a lui Mihai Chirica, primar ales în primul mandat din partea PSD.

Parlamentarul a scris, pe pagina sa de Facebook, faptul că este onorat de propunerea Alianței USR-PLUS de a candida pentru președinția Consiliului Județean Iași.

„Am făcut parte timp de 22 ani din PNL, însă electorul liberal din Iași a fost trădat de racolarea imorală și sfidătoare a pesedistului Mihai Chirica. PNL Iași s-a pesedizat. Acum, electoratul liberal, care își dorește competență, integritate și viziune în administrația publică are o alternativă serioasă la Primărie și CJ”, reclamă 6Marius Bodea, carem o susține pentru funcția de primar pe Cosette Chichirău, candidatul Alianței, care are „toată forța să câștige primăria pentru scăpa orașul de corupția și trăncăneala sterilă a PSD-Chirica”.

Marius Bodea anunță, totodată, programul cu care va candida pentru președinția Consiliului Județean Iași.

„Candidez pentru a continua dezvoltarea Aeroportului. Am experiența și cunoașterea pentru a debloca cel mai important proiect al comunității noastre. Candidez la CJ pentru a realiza marile proiecte de infrastructură de care județul are nevoie. Candidez la CJ pentru a construi în județul Iași primele parcuri industriale și pentru a crea noi locuri de muncă. Economia Iașului este lovită după pandemia COVID-19! Sunt încrezător că împreună cu Cosette și echipa USR-PLUS Iași vom depăși în cadrul unei noi administrații pentru Iași decalajele care ne separă de Vestul țării”, explică acesta.

La începutul lunii martie, PNL Iași a aprobat candidatura lui Mihai Chirica la Primăria Iași, acesta câștigând primul mandat pe vreme când era în PSD. În semn de protest față de decizia Biroului Permanent Județean, Marius Bodea, atunci președinte al PNL Iași și-a dat demisia și a fost urmat și de alți colegi.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS