Confidenţialitate

Deputat PSD, gesturi obscene şi atacuri de la tribuna Parlamentului/ Replică trivială de la PMP

Scandal în Parlament în timp ce se discuta despre Comisia de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009. Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a jignit-o și a făcut gesturi obscene la adresa șefei PNL Raluca Turcan. Mai mulți colegi din Parlament îl acuză că ar fi ironizat cu intenție numele deputatei liberale. Unii s-au ridicat în picioare și au strigat „Rușine”.

Colegul meu de la Vaslui – tot Vasluiul: violuri şi discursuri bune în Parlament oferă Vasluiul! Eu sunt fracţiunea care nu-şi ţine gura din Parlamentul român. Eu unul nu o să mă las speriat de ameninţările distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, îmi scapă, mă scuzaţi, sunt bătrân”, a spus Bacalbaşa de la tribună.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Gabriel Vlase, a intervenit şi i-a cerut lui Nicolae Bacalbaşa să-şi încheie discursul, solicitare de care social-democratul nu a ţinut cont.

Dă cu labele, vezi că faci fractură, vezi domnişoară că faci fractură şi pe urmă nu mai poţi să …votezi”, a spus deputatul Nicolae Bacalbaşa.

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ a solicitat drept la replică în urma afirmaţiilor lui Nicolae Bacalbaşa la adresa Vasluiului, spunându-i acestuia: „Aţi trecut de multe ori, stimate domnule scriitor, prin judeţul Vaslui şi nu v-a stricat nimeni rozeta”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.