Confidenţialitate

Denisa Stoicescu, diriginta model, surprinsă de elevii săi, în direct în Deșteptarea – VIDEO

Joi, în campania Europa FMUrmează-ți visul” am descoperit povestea unui profesor model.

Denisa Stoicescu este diriginta clasei a XII-a Turism din cadrul Liceului Tehnologic Energetic din Câmpina. Ea le-a sugerat elevilor săi  să le scrie părinților și, ulterior, scrisorile au fost adunate într-un volum care se numește “De vorbă cu părinții mei”.

Dar modul în care înțelege ea să fie un profesor model nu se limitează doar la încurajarea dialogului dintre copii și părinți, după cum am putut afla chiar de la ea, joi, în direct la Europa FM.

Vizibil emoționată, Denisa Stoicescu, diriginta model, surprinsă de elevii săi, în direct în Deșteptarea, întregul moment putând fi ascultat la Europa FM, dar și urmărit video live pe pagina de Facebook Europa FM:

“E important pentru fiecare să își recunoască greșeala, chiar și în fața copilului”

“Mai îmi zice soțul meu că sunt inconștientă. Dar trebuie să fii puțin așa, că altfel, nu mai faci nimic. Nu ştiu, să riști un pic…  Și cred asta în continuare: că dacă noi toți ne-am face datoria așa cum trebuie, profesori, părinți si elevi, dacă am da ce avem mai bun, ar fi ceva frumos. S-ar întâmpla lucruri la care nici nu ne gândim”, îndeamnă Denisa Stoicescu.

Profesoara Liceului Tehnologic Energetic din Câmpina a avut ocazia să afle, în direct la Europa FM, ce cred elevii ei despre modul în care înțelege să-i ghideze în viață, nu doar să le transmită lecțiile de informatică.

Dacă doriţi să comandaţi cartea scrisă de elevi, “De vorbă cu părinţii mei”, o puteţi face exclusiv la adresa de mail devorbacuparintiimei@gmail.com.