Confidenţialitate

Denis Alibec a semnat cu Steaua

Steaua l-a luat și pe Denis Alibec de la Astra – golgeterul campioanei s-a înțeles cu Gigi Becali după o rundă de negocieri care a avut loc azi noapte. Finanțatorul “roș-albaștrilor” anunță că a plătit 1.5 milioane de euro în schimbul atacantului de 25 de ani, care se va alătura Stelei în pauza competițională de iarnă.

Alibec a semnat cu Steaua un contract pe cinci sezoane și va avea inițial un salariu lunar de 13.500 de euro. Din următorul sezon el va cîștiga 20.000 de euro pe lună.  Steaua i-a fixat o clauză de reziliere uriașă, de 20 de milioane de euro. În contract este prevăzut de asemenea că Alibec nu va evolua la Astra în returul cu Steaua din sezonul regulat.

Denis Alibec este al patrulea jucător transferat de Steaua de la campioana Ligii Întâi, după Enache, Boldrin și De Amorim, iar Gigi Becali spune că ar vrea să îl aducă de la Astra și pe Junior Morais.

În replică, Marius Șumudică crede că Steaua ar trebui să își schimbe numele în Astra II. Tehnicianul campioanei a lăsat totodată de înțeles că ar putea pleca de la Giurgiu, după ce conducerea clubului l-a cedat rivalei și pe Alibec.

 

foto: prosport.ro