Confidenţialitate

Delia rămâne la radio şi TV cu “Da, mamă” – VIDEO

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi,piesa cântată de Delia, după ce a primit mai multe reclamaţii privind cuvintele conţinute de hitul “Da, mamă”.

În timpul discuţiilor, membrul CNA Valentin Jucan i-a întrebat pe colegii săi ce pot face, de exemplu, în cazul melodiei “Bun e vinul ghiurghiuliu”, a Mariei Tănase, având în vedere că, la rândul său, poate fi considerată că incită la consumul de alcool.

“Nu facem decât să atragem atenţia. Prefer să le lăsăm aşa”, a sconsiderat Monica Gubernat, alt membru CNA.

La rândul său, membrul CNA Gabriel Tufeanu a spus că membrii Consiliului ar trebui să transmită măcar o recomandare în acest caz, însă, în cele din urmă, Consiliul nu a luat nicio decizie.

Pe de altă parte, membrul CNA Radu Herjeu a spus că sunt difuzate în prezent melodii, în limba engleză, care ar putea pune mai multe probleme decât cele trei care au fost reclamate la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) .

În şedinţa de marţi, CNA a mai analizat şi piesele “Cum ne noi”, aparţinând tot Deliei, şi una cântată de Corina, Mira şi Skizzo Skillz – “Fete din Balcani”. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis că nu se impune nicio măsură în aceste cazuri, fapt pentru care cele trei piese pot fi difuzate în continuare la TV şi radio.