Declaratia de avere a lui Toni Grebla, judecator al CCR

Pus sub urmărire penală de procurorii DNA pentru trafic de influență, Toni Greblă, judecător la Curtea Constituțională deține – potrivit ultimei declaratii de avere – o casă, o garsonieră și un teren intravilan, toate în Târgu Jiu, dar și două autoturisme și un depozit bancar de 70.000 de lei.Presa locală a scris, de-a lungul timpului, și despre o fermă de struți, pe care Toni Greblă ar avea-o în localitatea Telești din Gorj.

În declarația de avere din iunie 2014, Toni Greblă a notat că deține, împreună cu soția sa, un teren intravilan în Târgu Jiu, de 700 de metri pătrați pe care l-a cumpărat în 1997. Tot atunci a achiziționat și o casă de 180 de metri pătrați în Târgu Jiu și mai deține o garsonieră de 24 de metri pătrați în același oraș.

Toni Greblă are două mașini, un Peugeot și un Hyunday, un depozit la CEC de 70.000 de lei și nu deține bijuterii și opere de artă care să depășească suma de 5000 de euro. Potrivit declarației de avere, veniturile sale din ultimul an fiscal includ indemnizația de senator pentru perioada ianuarie-decembrie 2013, în valoare de aproape 70.000 de lei și salariul ca judecător al Curții Constituționale, de peste 5700 de lei.

În ceea ce privește ferma de struți pe care Toni Greblă ar avea-o în localitatea gorjeană Telești, primarul acestei localități spunea în 2011, că ferma, realizată din bani europeni, avea 79 de struți. Edilul îi mulțumea lui Toni Greblă, pe atunci senator PSD, că a asigurat locuri de muncă în comună.

La ieșirea de la DNA, Toni Greblă a spus că nu e vorba de o fermă de struți, ci de o gospodărie țărănească (cu 7 struți), care nu îi aparține și nici nu îi aduce vreun venit.