Confidenţialitate

Debut editorial la “Piața Obor”: Trei minute de magie a Crăciunului, chiar în lectura autoarei Bianca Bujor

Iarna este anotimpul poveştilor, al copilăriei şi momentelor speciale petrecute în familie. În fiecare an adunăm toate clipele frumoase în amintiri, fotografii, daruri nepreţuite sau… file de carte. Din drag de Crăciun şi pasiune pentru scris a luat naştere un proiect editorial special, cartea „Emoţie de sărbătoare. Crăciunul”, numită şi Jurnalul unei fane a sărbătorilor de iarnă, scrisă de Bianca Bujor.

„Crăciunul este plin de bucurii simple”, are „gusturi şi arome unice” şi „cele mai frumoase podoabe”. Aşa ne transmite autoarea braşoveană în capitolele cărţii sale de debut şi ne invită să descoperim reţete numai bune de pregătit în această perioadă frumoasă sau idei interesante pentru decoraţiuni de sărbătoare. Numai că astăzi ne vom opri la un alt capitol aparte, cel al poveştilor şi al versurilor inspirate de anotimpul magic. „Crăciunul este poezia iernii” îi întâmpină pe cititori încă de la primele pagini colorate festiv.

Povestea de astăzi este despre simplitatea şi frumuseţea naturii, despre emoţia cuprinsă în fiecare fulg de nea, dar şi un stop de umor. De la „Bucuria primei ninsori”, unde vom redescoperi acest fenomen natural atât de aşteptat la final de an, urmează să aflăm „De câte feluri e ninsoarea?” într-un poem amuzant şi emoţionant deopotrivă, unde protagoniste sunt chiar stelele de gheaţă în universul lor alb. Savuraţi-vă cafeaua sau ciocolata caldă şi bucuraţi-vă de trei minute de magie a Crăciunului, chiar în lectura autoarei Bianca Bujor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.