Confidenţialitate

De vorbă cu experții despre viitorul tău financiar: INVESTEȘTI PENTRU VIITOR (P) | VIDEO

Toți vrem ca, financiar vorbind, viitorul nostru să fie sigur și mulțumitor. Dar trebuie să aflam și să înțelegem toate facilitățile pe care le avem la dispoziție, ca să putem face alegerile corecte, în cunoștință de cauză. De la această idee a plecat și Moise Guran, care a hotărât sa stea de vorbă cu experții despre viitorul tău financiar.

Laura Hexan, CFA – Capital Markets Head of Retail Sales, BCR, explică, la Europa FM, cum poți să investești pentru viitor, într-un mod cât mai simplu și inteligent.

”Dacă nu investim, undeva, ne condamnăm la sărăcie. A investi înseamnă, într-un final, a munci mai puțin și a ne bucura mai mult de viață”, rezumă Laura Hexan principalul motiv pentru care ar trebui să ne gândim la investiții.

Un exemplu de instrument pentru a investi inteligent în viitor este și „Capital Plan” , de la BCR, un program prin care poți investi lunar, automatizat.

Prin programul ”Capital Plan” îți construiesti siguranța și independența financiară în timp, puțin câte puțin. Sumele sunt plasate în fondurile Erste Asset Management și administrate de experți, în baza unor analize amănunțite. Unul dintre principalele avantaje este că investești lunar și nu trebuie să analizezi piața ca să identifici momentul ideal pentru a investi.

Prin ”Capital Plan” de la BCR, poți modifica oricând, fără costuri suplimentare, următoarele caracteristici: contul debitat periodic, suma investită, data de debitare, data de încetare a contractului. Sumele relativ mici, pe care le investești lunar, se pot transforma în sume mari, care cumulează și dobândă.

Mai multe informații despre ”Capital Plan” de la BCR sunt disponibile pe site-ul bcr.ro.

Dacă ai urmărit cu atenție interviul realizat de Moise Guran cu Laura Hexan, intră în concurs pe europafm.ro și câștigă 100 EURO, de la BCR!