Confidenţialitate

De vorbă cu experții despre viitorul tău financiar: Investești Garantat și Responsabil (P) | VIDEO

În fiecare săptămână, Moise Guran te ajută să înțelegi mai bine cum poți să investești pentru viitor.

Stăm de vorbă cu experții despre viitorul tău financiar, iar după fiecare interviu îți propunem o întrebare la care, dacă dai răspunsul corect, intri în tragerea la sorți pentru 100 de euro de la BCR, o primă de investiție în viitorul tău!

De această dată, Laura Hexan, CFA – Capital Markets Head of Retail Sales, BCR, explică, la Europa FM,  care sunt produsele de investiții sustenabile fără risc de volatilitate și ce sunt Obligațiunile Structurate.

”Obligațiunea structurată combină instrumente tradiționale (cum ar fi obligațiunea) cu instrumente moderne, complexe, care în altă circumstanță ar fi destul de greu de accesat pentru investitorul de retail. Le combină pentru a crea acest produs destinat către clientul conservator sau cel care se gândește să facă acest prim pas spre investiție”, spune Laura Hexan, CFA – Capital Markets Head of Retail Sales, BCR.

Dacă ai urmărit cu atenție interviul realizat de Moise Guran cu Laura Hexan, intră în concurs pe europafm.ro și câștigă 100 EURO, de la BCR!