Confidenţialitate

De ce protestează deputatul Florin Roman în cort, în Parlament? -AUDIO

Deputatul PNL, Florin Roman, vrea să își pună cortul în fața biroului lui Liviu Dragnea, dacă acesta nu dă semne de finanțare a monumentului Unirii de la Alba Iulia.

„Am depus o informare în data de 1 septembrie către Biroul permanent al Camerei Deputaților, către Secretariatul general, prin care anunț că începând cu data de 18 ora 9,00 voi intra în greva foamei în Parlamentul României în semn de protest față de lipsa de reacție a acestui Guvern antiromânesc în ceea ce privește finanțarea Monumentului Unirii de la Alba Iulia. Voi protesta în fața biroului domnului Liviu Dragnea pentru că dânsul este de fapt cel care conduce și Guvernul și Parlamentul. Avem o lege a Centenarului și o lege a Monumentului Unirii care așteaptă la vot final în Camera Deputaților, pe care vremelnic o păstorește domnul Liviu Dragnea. Deci totul depinde de voința politică a domnului Dragnea dacă aceste monument se face sau nu”, a spus Roman la Parlament.

El a afirmat că nu a primit până în prezent niciun răspuns la solicitarea sa. Pe Drum cu Prioritate, la Europa FM, deputatul crede că protestul ar putea schimba soarta proiectului. „Eu sunt mai optimist si sper că lucrurile se vor schimba. (…) Ceea ce nu știe domnul Dragnea, pentru că din păcate, pentru el nu vorbim de un monument al Unirii în Fortaleza din Brazilia, vorbim de un monument in România”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.