De ce crezi că ai un super-copil?

Fiecare părinte are un super-copil, trebuie doar să-i descopere super-puterile și să-l ajute să și le dezvolte. În Dimineața Zurli vrem să cunoaștem, azi, cât mai mulți super-copii din România și tocmai de aceea am adresat provocarea de a ne povesti despre ei pe WhatsApp la 0728.111.222.

Sute de mesaje au venit în doar câteva minute, iar la final, povestea care ne impresionează cel mai tare a fi recompnesată cu invitație pentru două persoane la primul spectacol Gașca Zurli din București din 2018.

La invitația Circului Metropolitan București, Gașca Zurli susține primele spectacole din 2018, în sala mare, din B-dul Ștefan cel Mare. 5 spectacole diferite, câte unul în fiecare duminică, începând cu 28 ianuarie.

Gașca Zurli va juca 5 dintre cele mai iubite spectacole ale trupei. Astfel, în fiecare duminică, de la ora 15.00, magia lumii Zurli vine pe scena de la Circul Globus. „Tiribam, Tiribum”, „Am o căsuță mică”, „Vreau Pupic de Noapte Bună”, „Animale Colorate” și „Hai la masă!” sunt spectacolele pe care prietenii Găștii Zurli au dorit să le revadă la început de an.

Cei mici vor spune cu mânuțele întinse cuvintele magice „Tiribam, tiribum”, vor cânta cot la cot cu oamenii mari „Am o căsuță mica” și se vor rosti „Vreau Pupic de Noapte Bună”. Îi vor reîntâlni pe Tasha și Tashu, cei doi căței simpatici din Gașca Zurli și vor prepara, împreună cu Bucătărașul Zurli, cea mai delicioasă supă invizibilă.

Primul spectacol jucat la Circul Globus va fi „Animale Colorate”, astăzi, de la ora 15.00.

 

Printre mesajele frumoase primite până acum pe WhatsApp le-am selectat pe următoarele:

”Miruna este o super fetiță pentru ca este un copil super cuminte”

”Super copilul meu, Cosmin, are 12 ani, face dansuri populare de 6 ani, karate, invata bine la școala, este cuminte si ascultător, iubitor si blând”

”Patricia (8ani și 2luni) este specială pentru ca este copilul meu, pentru ca mereu îmi spune ca ma iubește, pentru ca este cuminte și drăgălașă! Este pufica noastră!”

”Băiețelul meu andrei de 6 ani este cel mai super erou copil pt ca este răsfățat dar ascultător..îi place să înoate..îi place sa schieze”

”Bună dimineața. Fetița mea, Adelina este un copil foarte curajos 🙂 la doar 8 ani a avut curajul sa sustina un duscurs de 8 minute la TEDx Constanta, devenind astfel cel mai tanar speaker TEDx din România. Mădalina”

”Amalia Ioana Barbu este un super copil, deoarece are super puteri: transforma simpli parinti in super parinti, toti copii si oamenii o plac pe loc si o indragesc, iar eu mult o mai iubesc! Semnat, tata”

”Cei mai minunați sunt copiii din Casa Pinocchio din Râmnicu Vâlcea. Sunt ascultători și plini de bucurie chiar dacă trăiesc intr-un centru de copii. Super copii. Mihai”

”Nicoleta este un super copil si se dovedeste prin faptul ca mami si tati sunt super parinti! Cosmin, fratele Nicoletei”