Confidenţialitate

De ce a cântat Alexandru Tomescu, luni seară, între fântânile din Piața Unirii, luminate în albastru | VIDEO

Violonistul Alexandru Tomescu a rânspândit, luni seara, magie și speranță cu ajutorul viorii Stradivarius direct dintre fântânile din Piața Unirii din București. Artistul a marcat astfel Ziua Mondială a copiilor orfani, alături de Hope and Homes for Children Romania.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”În contextul crizei actuale, tot mai multe familii din România se confruntă cu sărăcia extremă, iar copiii acestor familii riscă să ajungă în orfelinate, lipsiți de dragoste, atenție și ocrotire. Este misiunea noastră, a celor care credem că locul fiecărui copil este acasă, alături de familie, să dăm o mână de ajutor, să facem o donație.

Cel mai simplu, este să dai chiar acum un SMS cu HOPE la 8844. Prin acest SMS donezi 2 euro lunar. Cu ajutorul fiecăruia dintre noi,va duce în casele a 1600 de copii care trăiesc în sărăcie extremă, hrană, haine groase, lemne pentru foc și materiale de construcție. Cu intervenții care nu costă mult, un copil aflat azi în sărăcie extremă, în curând poate trăi în siguranță alături de propria familie”, a explicat Alexandru Tomescu, în Clubul de Seară.