De azi, stadiul dosarelor pentru ”PRIMA CASA” poate fi urmarit on-line

Fondul Național de Garantare a Creditelor oferă, pe pagina de internet, informații despre stadiul fiecărui dosar ‘Prima Casă’ prin care s-au cerut garanții de la stat.

Cei care depun dosare pentru a cumpăra locuințe prin programul ‘Prima Casă’ pot urmări, de astăzi, pe internet stadiul în care se află solicitarea lor de a obține garanții de la stat.

Pe pagina de internet a Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii www.fngcimm.ro – a fost creat un link către o aplicaţie cu ajutorul căreia fiecare beneficiar poate afla: momentul în care dosarul este transmis de la banca creditoare către Fondul de Garantare, momentul în care este preluat şi intră în lucru, aprobarea sau respingerea acestuia, precum şi momentul în care contractul semnat este transmis băncii.

Clienții trebuie să intre pe pagina Fondului, în secţiunea ‘Prima casă’, trebuie să introducă în formular banca la care au depus solicitarea de credit, numele, prenumele, data naşterii titularului de credit, tipul imobilului şi judeţul în care se află imobilul – și să acceseze link-ul ‘Stare solicitare’ care deschide pagina cu toate informațiile necesare.