Daniela, câştigătoare Europa FM: „Pe 26 mai 2000, am intrat în maternitate. Acum, mă bucur de o domnişoară de 18 ani” – VIDEO

La împlinirea a 18 ani de Radio Europa FM, i-am provocat pe ascultători să ne împărtăşească visurile lor de peste 18 ani. 

Noi am recompensat ascultătorii care ne-au scris visurile lor ”#ÎN18ANI” cu vouchere de 1.000 EURO pentru o vacanță oriunde în lume, singuri sau însoțiți, astfel încât să adune experiențe frumoase pentru încă 18 ani.

Daniela, din Braşov, este una dintre câştigătoarele de astăzi. Pentru Daniela, ziua Europa FM este o zi specială, deoarece fiica ei s-a născut pe 26 mai 2000, odată cu Radio Europa FM.

„Peste 18 ani, ascultand Europa FM voi fi o bunicuta implinita si fericita(oare nu i de ajuns!!!!) alaturi de fiica mea nascuta chiar de ziua de inceput a Europa FM: 26.05.2000.

Puterea prezentului de peste 18 ani va fi intregita de amintirea castigarii concusului la care particip acum”, ne-a scris Daniela.

Daniela şi fiica ei, acum în vârstă de 18 ani, au intrat în direct în ediţia aniversară Europa FM, cu George Zafiu şi Moise Guran.

„A alege un radio, este ca şi cum ai alege un prieten. Te bazezi pe el la bine şi la rău.

Pe 26 mai 2000, la ora 7:00 am intrat în maternitate, la ora 18:50, Ioana (n.r. fiica Danielei) a venit pe lume. De atunci viaţa s-a schimbat, a luat un alt contur. Acum mă bucur de o domnişoară de 18 ani”, a spus Daniela.

Editie aniversara Radio Europa FM!

Editie aniversara Radio Europa FM! Sarbatorim 18 ani impreuna!https://www.europafm.ro/18ani/

Publicată de Radio Europa FM pe 26 Mai 2018

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS