Confidenţialitate

Daniel Isăilă: “Îmi doresc este să responsabilizez jucătorii. E interesul lor”

Daniel Isăilă este nerăbdător să își înceapă mandatul de selecționer al naționalei de tineret. El va avea că obiectiv calificarea la Campionatul European din 2019 și spune că principală lui țintă este responsabilizarea tricolorilor “mici”, astfel încît jucătorii să răspundă fiecărei convocări “cu plăcere și entuziasm”.

Numit după plecarea lui Cristi Dulca, al cărui contract nu a fost prelungit după ratarea calificării la Europeanul de anul viitor, Isăilă a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă la care au participat președintele FRF Răzvan Burleanu și selecționerul primei reprezentative, Christoph Daum.

Tehnicianul de 44 de ani s-a referit la criticile privind selecția de la tineret venite în trecut din partea lui Hagi și a spus că fiul fostului mare jucător, Ianis Hagi, este un fotbalist “extrem de talentat” și se va afla în atenția lui. Isaila s-a declarat totodată dispus să colaboreze pe viitor cu Gică Hagi.

Răzvan Burleanu speră într-o colaborare strînsă între staff-urile primelor două reprezentative, obiectiv afirmat și de Christoph Daum, care a subliniat importanța unei strategii comune la nivelul tuturor loturilor și a spus că își propune să se consulte cît mai des cu noul selecționer de la tineret.