Daniel Craig va juca în noul film al lui Rian Johnson

Actorul britanic Daniel Craig se va alătura distribuției ”Knives Out”, o peliculă polițistă în regia lui Rian Johnson, relatează revista Variety.

Daniel Craig, în vârstă de 50 de ani, ar fi trebuit să intre încă o dată în pielea personajului James Bond pentru ”Bond 25”, dar producția filmului a fost suspendată, deoarece regizorul Danny Boyle a părăsit proiectul.

”Knives Out” este un film polițist a cărei poveste a fost scrisă de Rian Johnson însuși. Acesta susține că o admiră foarte mult pe Agatha Christie, cunoscuta autoare de romane polițiste, și că s-a inspirat din poveștile scriitoarei pentru a realiza acțiunea. Daniel Craig își va face apariția jucând rolul unui detectiv.

„Mereu am fost un mare fan și mi-am dorit foarte mult să colaborez cu el și, în timp ce lucram la scenariu, încercând să-l perfecționez, eu și Ram (partenerul său) ne întrebam cine ar putea juca rolul detectivului.

Apoi, printr-o coincidență fericită am aflat că Daniel Craig este disponibil. Este un actor ce poate interpreta o varietate de roluri și suntem foarte entuziasmați să lucrăm cu el și să reinventăm imaginea unui detectiv precum Poirot”, a declarat Johnson pentru Deadline.

”Bond 25”, al 25-lea film din franciza James Bond, va fi amânat, fiind puțin probabil ca acesta să apară pe 8 noiembrie 2019, data stabilită. Edgar Wright și Jean-Marc Vallee sunt doi dintre regizorii ce l-ar putea înlocui pe Danny Boyle în proiect.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS