Confidenţialitate

Dăncilă, întrebată dacă a fost o marionetă politică: În niciun caz

Fostul premier social-democrat Viorica Dăncilă a negat, luni seară, ideea că în timpul mandatului a fost o marionetă politică.

”În niciun caz. Am fost premierul României şi nu am fost marioneta absolut a nimănui”, a spus aceasta, luni seară, la A7TV.

Viorica Dăncilă a respins, totodată, că și-a însușit, în mai multe rânduri, ideile fostului lider PSD Liviu Dragnea.

”Nu este adevărat acest lucru. Cei care au lucrat, aş spune şi împotriva partidului şi împotriva Guvernului pe care l-am condus, au căutat să îşi justifice într-un fel acţiunile lor şi atunci au venit cu lucruri care nu sunt conforme cu realitatea. Cei care m-au acuzat, în primul rând Paul Stănescu, cei care au făcut aceste acuzaţii, cum ar fi înţelegerea cu preşedintele Klaus Iohannis. Atât el cât şi Marcel Ciolacu şi alţii au fost oamenii care au stat alături de Liviu Dragnea şi când mergeau la vânătoare şi la şpriţ, acolo unde spuneau că nu era loc pentru femei. Ei erau cei care discutau cu Liviu Dragnea de cele mai multe ori. Plecau în Deltă, în diferite locuri. Eu nu am participat la astfel de activităţi. Eu discutam cu Liviu Dragnea, eu în calitate de prim-ministru, Liviu Dragnea în calitate de preşedinte de partid”, a precizat fostul premier.