Dăncilă: Este inacceptabil ca Iohannis să apeleze la fonduri bugetare sau la oameni plătiţi de contribuabili pentru a organiza activităţi electorale

Candidată din partea PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă îi cere lui Klaus Iohannis, susținut de PNL pentru un nou mandat de șef al statului, să explice dacă persoanele care vor participa la dezbaterea de marți au fost sunate de reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale.

”Este inacceptabil ca Preşedintele României să apeleze la fonduri bugetare sau la oameni plătiţi de contribuabili pentru a organiza activităţi de natură electorală, adică în folos politic propriu”, scrie pe facebook fostul premier social-democrat.

”Am văzut astăzi în presă că mai mulţi dintre cei care au fost invitaţi la evenimentul candidatului PNL, Klaus Iohannis, au fost sunaţi de la Administraţia Prezidenţială. Preşedintele trebuie să lamurească urgent dacă este adevărată această informaţie şi, dacă da, de câte ori a folosit resurse ale Administraţiei Prezidenţiale în organizarea propriei campanii electorale”, adaugă Viorica Dăncilă, care așteaptă lămuriri din partea candidatului PNL.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS