Confidenţialitate

Dan Petrescu este oficial antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu a fost prezentat oficial, sâmbătă, ca noul antrenor al lui CFR Cluj într-o conferință de presă în care a anunțat că a semnat un contract pe două sezoane cu gruparea ardeleană.

Tehnicianul care a activat ultima oară în fotbalul arab a declarat că nu s-a întors în Liga 1 pentru bani, fiindcă în zilele trecute a primit o ofertă cu mult mai bună financiar de la o echipă de top din Polonia.

El spune că CFR are ca prim obiectiv prezența în play-off în sezonul următor, urmând ca apoi să revină în grupele Ligii Campionilor.

Președintele Iuliu Mureșan a anunțat că lotul a fost întărit până acum cu 5 jucători – Sașa Balici, Ovidiu Hoban, Alex Vlad, Marius Coman și Urko Vera.

CFR Cluj va pleca duminică într-un cantonament la Brașov până la 21 iunie, iar între 24 iunie și 7 iulie va merge într-un alt stagiu de pregătire, în Slovenia, la Maribor.

Amintim, formația clujeană a ieșit din insolvență și are un nou investitor, puternic financiar. Dan Petrescu are 49 de ani și-l înlocuiește la CFR pe Vasile Miriuță, demis la sfârșitul săptămânii trecute.