Dan Bordeianu vine în Clubul de Weekend

Vineri, de la ora 19, actorul Dan Bordeianu vine în Clubul de Weekend, la Europa FM, pentru o discuție relaxată, ca între prieteni, cu Toader Păun. Dan Bordeianu s-a remarcat în rolurile din primele telenovele de succes românești, însă are o carieră care începe de când avea doar 11 ani.

Și-a făcut debutul atunci în filmul „Promisiuni”, regizat de Elisabeta Bostan, când a jucat alături de Maria Ploae, Mircea Diaconu și Ion Caramitru. După ce a terminat liceul, Dan Bordeianu s-a înscris la Facultatea de Drept, la care a renunțat după doar un semestru pentru a urma o carieră de actor.

Cu numeroase roluri de succes și o familie fericită, Dan Bordeianu pare că a descoperit secretul fericirii. Poate tocmai de asta a și acceptat rolul din piesa de teatru cu același nume, în regia lui Vlad Zamfirescu.

Despre viața de actor, cum sunt percepuți actorii care au avut succes în telenovele și motivele pentru care viața privată o menține astfel, în ciuda tendinței vedetelor de a se folosi de poveștile personale pentru promovare, aflăm vineri, de la ora 19:00, de la Dan Bordeianu în Clubul de Weekend, în direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Europa FM.

Cum a fost alături de Dan Bordeianu în Clubul de Weekend

Cel mai încăpător ”club” din România

Clubul de Weekend cu Toader Păun, emisiunea în care se adună prietenii vineri seara pe frecvențele Europa FM, este programul radio preferat al românilor cu vârsta de peste 30 de ani.

De la 19:00 la 21:00, vineri seara, peste 300.000 de români își dau întâlnire pe frecvențele Europa FM, transformând Clubul de Weekend în programul preferat la nivel național, din rândul stațiilor private de radio, de către românii cu vârsta de peste 30 de ani.

De altfel, Europa FM este radioul preferat al românilor cu vârsta de peste 30 de ani, potrivit Studiului de Audiență Radio, efectuat în perioada 27 august – 16 decembrie 2018, de institutele de cercetare IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS