Confidenţialitate

Dan Barna, președintele USR: PSD a trădat România şi nu va fi iertat!

Preşedintele USR, Dan Barna, a reacționat după declarațiile liderului PSD, Liviu Dragnea. Acesta afirmă că PSD a trădat România şi a ales să se solidarizeze cu un “infractor” împotriva românilor care doresc o societate dreaptă.

“PSD a trădat România şi nu va fi iertat! Fiecare clipă cu PSD la putere reprezintă o ameninţare pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri! PSD a ales azi să se solidarizeze cu un infractor împotriva românilor care îşi doresc o societate dreaptă, condusă de oameni cinstiţi şi competenţi şi nu oricum, ci distrugând tot ceea ce a mai rămas nepesedizat în această ţară, în primul rând Justiţia independentă”, a scris, vineri, Barna pe Facebook.

PSD trebuie dat jos de la putere, mai spune Dan Barna.

“Liviu Dragnea nu a făcut declaraţii după şedinţa liderilor PSD, ci a proferat ameninţări că va merge până la capăt cu oricine îi rezistă: preşedinte, Parlament, Justiţie. PSD trebuie dat jos acum de la putere! Îi chemăm pe români alături de noi să salvăm România de Partidul Penalilor! A devenit evident că furtul este în ADN-ul acestui partid care, apărându-l pe Dragnea, se apără pe sine de la dispariţie”, a adăugat Dan Barna.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis în şedinţa de vineri să îl susţină în continuare pe preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, în toate funcţiile politice deţinute de acesta.