Confidenţialitate

Damian & Brothers feat. Smiley lansează piesa “În stație la Lizeanu” – VIDEO

Damian & Brothers împreună cu Smiley au transformat cunoscutul cântec de petrecere “În stație la Lizeanu” într-o piesă extrem de actuală cu un sound urban și foarte modern.

Damian Draghici: “Iubesc piesa asta de când eram copil, sper să o iubiți și voi!”

Smiley: “Este un proiect inedit la care am lucrat cu plăcere și care ne-a stimulat creativ atât pe mine cât și pe toți oamenii de la Hahaha Production care sunt implicați în producția acestui album.”

În 2016, Damian Draghici, leader-ul și fondatorul trupei, decide să schimbe sunetul Damian & Brothers și introduce printre instrumentele tradiționale lăutărești elemente de rock, cum sunt chitara electrică, basul electric, tobele de rock și ritmuri de dubstep, reggae și gypsy blues.

Sunetul inconfundabil al trupei Damian & Brothers s-a auzit live, miercuri dimineaţa, în Deşteptarea, alături de vocile celor mai apreciați artiști români ai momentului, precum Cristina Bălan, Alina Eremia, Cornel Ilie sau Sergiu Ferat.

Piesa “În staţie la Lizeanu feat. Smiley” face parte de pe albumul Damian & Brothers – Gypsy Rock (Change or Die). Materialul a fost creat, produs și coordonat de Damian Drăghici; producătorii generali ai albumului sunt Universal Music România și Gypsy Productions România; producătorii executivi ai albumului sunt Damian Drăghici și HaHaHa Production.