Confidenţialitate

Dâmboviţa: Fetiţă de cinci ani căzută într-un puţ a fost scoasă la suprafață

Fetita care a căzut într-un puţ din oraşul Răcari, judeţul Dâmboviţa, a fost scoasă la suprafață după o acțiune care nu a durat nici măcar o oră.

Ea a rămas agăţată de o găleată la doi metri adâncime.  Pompierii spun că fetița  nu a ajuns în apă. Ca măsură de precauție, medicii au decis să o transporte cu un elicopter SMURD la Spitalul “Grigore Alexandrescu”.

Un accident similar s-a petrecut în 25 aprilie, când Dănuţ, un copil de un an şi opt luni, a căzut în puţul din curtea casei din localitatea Balta Sărată, judeţul Teleorman şi a rămas blocat la aproximativ 16 metri adâncime, fiind scos după zece ore de către echipele de intervenţie.

După ce i-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, copilul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, unde a fost internat în secţia de Terapie Intensivă.fiind scos după zece ore.

El a stat internat două săptămâni în Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitală, fiind externat miercuri, după ce medicii au stabilit că starea sa este bună, iar acum poate să mănânce, râde, vorbeşte şi se joacă.”

(foto: ISU Dâmbovița)