Dăm Deșteptarea și pe Spotify

Toate edițiile Deșteptarea sunt disponibile și direct în Spotify, astfel încât să poți asculta emisiunea cu care-ți începi ziua oricând și de oriunde prin intermediul celei mai populare aplicații de streaming.

Înregistrările Deșteptarea din Spotify sunt disponibile în câteva minute după încheierea emisiunii pe frecvențele Europa FM.

La fel ca până acum, rămânem conectați și prin iTunes sau orice altă aplicație preferată de podcasturi, înregistrările putând fi accesate simplu pe europafm.ro în secțiunea dedicată înregistrărilor sau în pagina emisiunii Deșteptarea.

Pentru a putea asculta simplu Europa FM în mișcare sau înregistrările programelor, cea mai simplă cale este aplicația Europa FM, disponibilă gratuit atât pentru IOS cât și pentru Android.

Pe contul Europa FM de Spotify puteți găsi sub formă de playlisturi atât Europa Top Hit cât și mai multe programe speciale realizate de Europa FM pentru Spotify.

Tot din această săptămână, pe Spotify puteți găsi mai multe programe Europa FM sub formă de podcasturi, ușor accesibile la scurt timp după terminarea emisiunilor în direct pe frecvențele Europa FM.

Cu o comunitate globală ce numără peste 159 de milioane de membri, Spotify oferă în România atât o versiune gratuită, susținută prin conținut publicitar, dar și o versiune superioară, pe bază de abonament lunar.

Cel mai popular serviciu de streaming din lume, Spotify este disponibil începând din luna martie și în România.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS