Dacă România câștigă Eurovision 2019, cine pariază pe Ester Peony ar putea câștiga o sumă fabuloasă

Șansele României de a câștiga Eurovision 2019 sunt foarte reduse, motiv pentru care în statisticile UNIBET cine pariază pe reprezentanta țării noastre are șansa să-și multiplice suma de 251 de ori.

Cine plasează pe Ester Peony între primii trei în finala de sâmbătă poate multiplica suma pariată de 81 de ori, în timp ce pentru clasarea în top 10 cota este 21.

Pentru cine mizează 100 de lei că Ester Peony că va câștiga finala Eurovision 2019, câştigul potential este de 25.100 de lei.

Suma impresionantă este pe măsura așteptărilor reduse ale fanilor concursului muzical de la piesa care reprezintă România la Tel Aviv.

Concurenţi din 41 de ţări se întrec în cea de-a 64-a ediţie a concursului Eurovision, găzduită de oraşul israelian Tel Aviv, sub sloganul “Dare to dream” (“Îndrăznește să visezi”).

Ester Peony reprezintă România la Eurovision 2019, cu piesa „On a Sunday”.

Ester Peony va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Alături de reprezentanta noastră, în a doua semifinală participă: Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS