Confidenţialitate

Cuvântul Secret valorează, miercuri, mai mult în Deșteptarea

Deșteptarea crește miza la Cuvântul Secret, marți dimineață!

Vlad, George și Luca au anunțat la Europa FM că miercuri vor căuta să motiveze suplimentar participanții la concursul Cuvântul Secret, așa că s-au decis să suplimenteze miza.

Astfel, miercuri puteți câștiga o mie o suta de lei dacă ghiciți Cuvîntul Secret, în direct la Europa FM. Doar în Deșteptarea!

Ce este Cuvântul Secret

Cel mai palpitant joc radio, propus de Europa FM, presupune difuzarea la radio a unei fraze din care lipsește cel puțin un cuvânt. La semnalul de concurs, dat de luni până vineri, în direct la Europa FM, trei ascultători au ocazia să spună în direct care este Cuvântul Secret sau care sunt Cuvintele Secrete. Răspunsul corect este răsplătit pe loc cu 1000 de lei pe cuvânt!

Pentru a vă ajuta să nu repetați răspunsurile greșite, pe europafm.ro, în pagina dedicată concursului Cuvântul Secret, sunt adunate toate variantele eronate auzite în direct.

Jocul continuă până la identificarea corectă a Cuvântului Secret, confirmată imediat în direct la Europa FM prin difuzarea integrală a frazei.  Zilnic, de luni până vineri, în intervalul 7:00-18:00, în fiecare program Europa FM se aude o frază din care lipsește cel puțin un cuvânt. După difuzarea ei la radio, primii trei ascultători care sună la 0372.069.599, număr cu tarif normal, pot să o completeze, ghicind Cuvântul Secret.

După ghicirea cuvântului sau cuvintelor secrete, la Europa FM trecem la o nouă rundă, cu o nouă frază în care se află cel puțin un Cuvânt Secret.