Confidenţialitate

Custom Reșița Festival se desfăşoară pe 5, 6 şi 7 iulie

Poiana Golului din Reșița va răsuna cu hiturile rock și pop-rock a mai multor trupe internaționale și cu piese fresh de la peste zece trupe românești în cadrul Festivalului Custom Reșița, desfăşurat pe 5, 6 şi 7 iulie.

Pe lângă muzica bună, o atmosferă de poveste în natură și oameni frumoși, organizatorii au pregătit diferite activități în aer liber de care se pot bucura toți participanții, printre care beer pong, ateliere de tatuaje, face painting, tir cu arcul, dar și prezența clubului moto MC Trust și a echipei de fotbal american Reșița Locomotives.

Mai mult, organizatorii au pus la dispoziția festivalierilor și multiple unități de cazare, ce pot fi accesate direct de pe site-ul customresita.ro/unitati-cazare/, dar și un camping pentru corturi destinat celor care își doresc să se conecteze cu natura.

Iar pentru persoanele care vizitează Reșița pentru prima dată datorită evenimentului din 5, 6 și 7 iulie, obiectivele turistice din zonă abia așteaptă să fie descoperite: Muzeul de locomotive din Reșița, Pontonul de la Văliug, Muzeul Cineastului Amator, Satele Gărâna și Brebu, Lacurile Trei Ape și Gozna, Lanul de lavandă de la Carașova.

Astfel, prin intermediul festivalului, Reșița devine capitala muzicii rock și pop-rock pentru trei zile de neuitat, petrecute într-un cadru idilic, deasupra orașului.

Line-up-ul festivalului va suferi modificări pentru seara de sâmbătă, 6 iulie: “Din nefericire, în acest moment Uriah Heep are o problemă tehnică legată de transferul instrumentele din US, problemă pe care am încercat împreună să o rezolvăm în ultimele zile. Vă rugăm să transmiteți fanilor români regretul față de această situație cu promisiunea returnării celor care au achiziționat bilete de o zi pentru acest artist”, a transmis reprezentantul GNB Agency.

Organizatorii transmit celor care au cumpărat bilete pentru ziua de sâmbătă, 6 iulie, că pot cere returnarea banilor către procesatorul de bilete. Concertele vor începe în fiecare zi la ora 18:00, dar festivalul își deschide porțile zilnic de la ora 14:00.

Vineri, 5 iulie

CAMERA 101
ROCKABELLA
GÂNDUL MÂȚEI
ALTAR
DORO
THE RASMUS
CELELALTE CUVINTE

Sâmbătă, 6 iulie

DIMITRI`S BATS
BABY ELVIS
MELTING DICE
ALTERNOSFERA
MASSIVE WAGONS
JOHN NEWMAN

Duminică, 7 iulie

ADAM`S NEST
MULTIVERSE
THE ROAD BAND & DEAN BOWMAN
UDO
ALEX CALANCEA & LUPII
BYRON
EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA