Custom Reșița Festival oferă o reducere specială la început de vară

Pentru a sărbători venirea verii, organizatorii Custom Reșița Festival dau startul unei campanii de reducere de 20% pentru primele 500 abonamente cumpărate de pe iabilet.ro prin codul CUSTOM2019.

The Rasmus, Uriah Heep, Massive Wagons, UDO, Doro, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra sunt doar câțiva dintre artiștii confirmați deja pentru festival.

Custom Reșița se adresează tuturor generațiilor de vârstă, încurajează părinții să își aducă copiii la festival, să vină să petreacă un weekend prelungit într-un mediu plăcut, în aer liber, pe platoul de deasupra orașului.

Pe lângă artiștii internaționali, pe scena festivalului cântă și trupe românești și din Republica Moldova consacrate, dar și abia înființate: Dimitri’s Bats, Melting Dice, Adam’s Nest, Rockabella, Baby Elvis, Camera 101, byron, trupa Celelalte Cuvinte și Gândul Mâței.

Festivalul Custom Reșița

Festivalul e o reacție directă a celor care înțeleg că moștenirea industrială poate fi combinată cu speranța pentru un viitor frumos – o reconversie de la industrie la artă printr-un festival construit în jurul celui mai complet și complex gen muzical care există: rock-ul.

De la rock-ul clasic pe care tinerii anilor `80 îl ascultau în grupuri de prieteni, ascunși în apartamentele comuniste, până la rock-ul progresiv al zilei de azi, care reprezintă exprimarea unei libertăți câștigate cu greu, trecând prin alternativ sau surf rock – toate vor fi la Poiana Golului, între 5 și 7 iulie.

Organizat de Primăria Municipiului Reșița în parteneriat cu GNB Agency, Custom Reșița a avut o ediție pilot anul trecut, însă pentru ediția 2019 urmează să fie și mai intensă, cu numeroase surprize anunțate în fiecare zi.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS