Confidenţialitate

Curtea de Apel București, evacuată în urma unei alerte cu bombă, dovedită ulterior a fi falsă

Alertă cu bombă, miercuri dimineață, la Curtea de Apel bucurești. Clădirea a fost evacuată, anunță Poliția Capitalei. Ulterior, reprezentanții Poliției au transmis că alerta s-a dovedit a fi falsă.

Miercuri dimineață, cineva a sunat la 112 și a anunțat că în clădirea Curții de Apel București s-ar afla un dispozitiv exploziv.

Imediat, forțele de intervenție au dispus evacuarea clădirii, iar la fața locului au fost trimise echipele de pirotehniști.

Și accsesul în zona din imediata apropiere a Curții de Apel a fost restricționat, mai transmit cei de la Poliția Municipiului București.

„În această dimineață, prin apel 112, o persoană a anunțat existenta unui dispozitiv exploziv în incinta Curţii de Apel București. A fost evacuată clădirea, iar specialiștii pirotehnicieni efectuează verificări. Pentru a facilita intervenția, au fost aplicate restricții de trafic în zonă”, anunță Poliția Capitalei.

Oamenii legii au transmis că alerta a fost falsă.

Autor: Narcis Roșioru

Citește și: Focare de Covid-19 în 9 spitale din București. Sunt bolnavi atât medici, cât și asistente și infiermiere | AUDIO