Cursuri școlare anulate în Prahova și Timiș

Şcolile din judeţul Prahova rămân închise pentru cursurile care se desfăşoară joi dimineaţă.

Creşele sunt însă deschise, la solicitarea părinţilor.

Autorităţile din Prahova au decis ca unităţile de învăţământ să rămân închise şi joi, din cauza condiţiilor meteo, însă numai pentru cursurile care se desfăşoară dimineaţă.

Elevii care învaţă după amiază urmează să meargă la şcoală.

În judeţul Timiş, cursurile sunt suspendate, joi, în patru unităţi de învăţământ, după ce furtuna puternică de duminica trecută a afectat clădirile în care funcţionează.

Este vorba de Colegiul „I.C. Brătianu”, Colegiul Tehnic de Vest, Liceul de Arte Plastice din Timişoara şi şcoala din localitatea Bethausen.

Decizia de a suspenda cursurile a fost luată pentru siguranţa elevilor, clădirile celor patru unităţi de învăţământ fiind afectate de furtuna de duminică.

Liceul de Arte Plastice va fi închis întreaga săptămână, pentru că acoperişul unităţi de învăţământ a fost complet distrus de vântul puternic.

În Buzău, potrivit Inspectoratului Şcolar, unităţile de învăţământ sunt deschise, chiar dacă judeţul se află sub cod portocaliu de vreme rea.

Avertizarea cod portocaliu de vijelii pentru judeţele Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea şi Bacău expiră joi, la ora 10.00.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS