Confidenţialitate

Cum se poate dona pentru Cumințenia Pământului

Au mai rămas doar câteva zile mai până la închiderea subscripţiei publice. S-au adunat puţin peste 830.000 euro din cele 11 milioane de euro. ”Cuminţenia pământului” a fost realizată de Constantin Brâncuși în anul 1907, și aparţine patrimoniului cultural naţional, în categoria Tezaur.

Puteţi dona 2 euro printr-un mesaj ce conţine cuvântul “BRANCUSI” la numărul de SMS 8833. Numărul este valabil în reţelele Digi.Mobil, Orange, Telekom România Mobile și Vodafone, iar pentru donaţiile de pe abonament nu se percepe TVA. În reţelele Orange și Telekom Romania, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, utilizatorii nu plătesc TVA în reţeaua Vodafone.

Donaţii se pot face şi prin intermediul site-ului campaniei www.brancusiealmeu.ro, prin plată online cu cardul, fără a fi percepute comisioane, prin eMag, unde puteţi pot cumpăra virtual “Cuminţenia pământului”, donând astfel în conturile campaniei pentru achiziţia operei lui Constantin Brâncuși.

Puteţi alege să donaţi o sumă mai mare prin transfer bancar sau prin depunere de numerar în conturi în lei, euro şi dolari deschise pe numele Ministerului Culturii.

Românii din străinătate pot dona prin următoarele moduri:

  • Direct prin intermediul site-ului campaniei www.brancusiealmeu.ro, prin plată online cu cardul, fără a fi percepute comisioane;
  • Prin transfer bancar în conturile deschise pe numele Ministerului Culturii. Transferurile bancare sunt supuse regulilor de comisionare ale băncilor din străinătate, iar conturile sunt disponibile aici: www.brancusiealmeu.ro/#doneaza